Местоположение и предимства на района:

BLU Offices е разположен непосредствено на Булевард Брюксел. Тази главна транспортна артерия, заедно с разположеното в близост Цариградско Шосе свързват Blu Offices директно с бизнес центъра на София. Без светофари! В близост до летище София, само на 1 мин.  от Терминал 1 и 2 минути от Терминал 2. 

Описание:

Предлагаме под наем офиси в бизнес сграда клас А. Стъклената фасада и правилното разположение на офисите предоставят голямо количество естествена светлина. Комбинирано с височината на офисите от 2.80 метра, това придава усещане за удобство и свобода.

Концепцията на "open space", предоставя неограничени възможности от вътрешни разделения и разположения, така че пространството да бъде подредено по начин, който задоволява максимално нуждите на наемателя.

Близкият контакт и най-доброто обслужване на наемателите е изключително важно за нас; управителите на имота са на ваше разположение за въпроси относно наемането на офис пространства, обзавеждане, настаняване, както и всички останали въпроси относно всекидневната употреба на офисите.

Организацията и коректната функция на сградата - като сигурност, почистване, поддръжка на техническата инсталация, контакт с доставчиците на услуги и др. са жизнено важни за удобството на нашите наематели. Нашето разбиране и цел е всички тези услуги да функционират перфектно и клиентът да не се налага да мисли за тях.

Предимства на имота:

Зоната е една от най-бързо развиващите се бизнес дестинации в София . Уникалната комбинация от близост до летището и бързата връзка с центъра на града привличат все повече компании към зоната. До локалните офиси на някои големи интернационални корпорации като IBM и Lufthansa ще намерите и много телекомуникационни компании, софтуерни разработчици, TV станции и др. 

Код на офертата: 4217

Локация:
България, град София, Летище София,
бул. Брюксел 11
Предимства:
Бизнес адрес
Адрес за кореспонденция
Зала за срещи
Зала за семинари
Споделено пространство в офис
Самостоятелен офис(Private office)
Куриерски услуги
Оборудвана кухня
Разпечатване и сканиране
24/7 охрана и контролиран достъп
Видеонаблюдение
Отопление/охлаждане
Почистване
24/7 достъп
Паркинг

Бизнес


Стани член

Предлагаме ти планове за всички и всеки. Избери този, който пасва най-добре на теб и твоя екип.


Цени от

30 лв. / ден

Виж всички


Виртуални услуги